Pravila privatnosti

PRAVILA O PRIVATNOSTI

PRAVILA O PRIVATNOSTI Prikupljanje, čuvanje i prijenos ličnih podataka obavlja se u skladu s odredbama Zakona o zaštiti ličnih podataka BiH (Službeni glasnik BiH broj 49/06, 76/11 i 89/11) koje regulišu zaštitu ličnih podataka, njihov prijenos, i sprečavanje neovlaštenog pristupa i upotrebe ličnih podataka. Radi lakšeg i jednostavnijeg razumijevanja informacija koje prikupljamo (kako ih prikupljamo, koristimo i kakva su Vaša prava i opcije u vezi s tim), ali i zbog potrebe usklađivanja sa novim evropskim zakonodavstvom o zaštiti ličnih podataka, predstavljamo osnovne politike prikupljanja i obrade informacija na web sajtu freechoice.ba („Pravila o privatnosti“). Ukoliko imate nedoumice i/ili pitanja u vezi sa tekstom ispod, molimo Vas da nam se javite na info@freechoice.ba

KAKO PRIKUPLJAMO INFORMACIJE?

Prilikom posjete web stranici freechoice.ba, Vi na sajtu svjesno i svojevoljno možete ostaviti informacije koje se tiču Vas i Vaših ličnih osobina koje su bitne za kontakt detalje. U isto vrijeme, kada posjetite sajt freechoice.ba, Vi ostavljate i svoje tehničke podatke koje se odnose na mrežne sisteme koje koristite da biste pristupili internetu ili nekoj internet stranici. Vaše informacije prikupljamo isključivo po osnovu Vašeg saglasnosti koja se ogleda pristupanju pregledavanja stranice.

KOLIKO DUGO ČUVAMO VAŠE INFORMACIJE?

CV – Ako koristite CV formular na našoj web stranici da nam pošaljete vaše lične podatke, vaši podaci će sačuvani u našoj bazi najduže godinu dana.  Možete nam reći da koristimo podatke do opoziva (dok ne odlučite da ne možemo više koristiti Vaše podatke) ili možete odrediti rok unaprijed.

ŠTA MI ZAPRAVO RADIMO SA VAŠIM INFORMACIJAMA?

CV – Lični podaci koje nam dostavite putem CV formulara koristiće se samo za skladištenje biografije ili za prvi kontakt i za odgovarajuću tehničku administraciju. Podaci se ne šalju trećim licima.

© 2018 - Free Choice | All rights reserved